Despre noi

service pc Despre noi

SC ACTIV CONCEPT SOLUTIONS SRL a fost infiintata in 2011 si are ca domeniu principal de activitate REPARAREA CALCULATOARELOR SI A COMPONENTELOR PERIFERICE cat si COMERCIALIZAREA DE PRODUCE IT SECOND-HAND provenite din tari precum: Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari.

Magazinul online www.calculatoare-second-hand.org comercializeaza calculatoare second hand, sisteme second hand (calculator plus monitor, mouse si tastaura), imprimante second hand, laptopuri second hand, monitoare LCD/TFT second hand, accesorii, componente si periferice second hand pentru laptopuri si calculatoare.
Ne-am propus ca in fiecare zi sa postam cate un articol pe pagina noastra de facebook si in acest blog, care sa aduca noi cunostiinte persoanelor ce sunt incepatoare in utilizarea calculatorului.
Aceste articole vor avea ca subiecte: depanarea calculatorului hardware, alegerea celor mai indicate programe de uz zilnic, configurarea programelor principale ale calculatorului, instalarea si dezinstalarea diverselor programe pe care noi le consideram cel mai utilizate, etc.
Speram ca efortul nostru sa ajute cat mai multe persoane in utilizarea mai dibaca a calculatorului si astfel speram sa avem in continuare tot sprijinul vostru.
Cum de altfel suntem extinsi pe mai multe ramuri, una din activitatea noastra este de comercializarea CALCULATOARELOR SI COMPONENTE PC SECOND HAND.
De aceea punem la dispozitie celor interesati de achizitionarea unor calculatoare, componente pc, laptop-uri, componente laptop-uri, un magazin online unde sunt descrise produsele in detaliu.
Magazin online de calculatoare si componente periferice second hand:  http://www.calculatoare-second-hand.org
Ne puteti scrie la adresa:   [email protected]
Telefon:  0762 297 890

Leave a Reply