300 km brede maan een verborgen zee had

Hubble https://www.monclersale.nl vindt ‘beste bewijs’ voor ondergrondse oceaan Ganymede

moncler jassen dames sale Nasa’s Galileo-missie stuurde begin 2000 informatie terug die suggereerde dat de 5.300 km brede maan een verborgen zee had. De nieuwe inzichten van moncler jassen heren sale Hubble verdiepen die indruk. moncler jassen dames sale

moncler jas sale Dempingseffect Het grote onderscheid moncler jas outlet van Ganymedes tussen manen, afgezien van zijn grootte, is dat het een moncler dames eigen magnetisch veld heeft. moncler jas sale

moncler jassen Hubble is erin geslaagd om het gedrag van dat veld te volgen door te kijken hoe het binnenvalt en exciteert de ruimtedeeltjes en genereert een gloed van ultraviolet licht rond de noord- en zuidpolen van de satelliet. moncler jassen

moncler uitverkoop Maar dit intrinsieke magnetische veld is ook verweven met Jupiter’s en de aurora ‘rock’ heen en moncler outlet weer als gevolg van moncler jas outlet het samenspel. moncler uitverkoop

moncler dames Het is door het verwachte schommelen moncler jas sale te modelleren tegen wat door Hubble wordt waargenomen, dat wetenschappers iets kunnen afleiden over de moncler nederland interne structuur van de maan. En ze zeggen nu dat een zoute oceaan op diepte de beste verklaring is voor wat ze zien. moncler dames

moncler jas heren Dat komt omdat moncler jas sale het moncler jassen heren veld moncler dames van Jupiter een secundair veld in het zoute water induceert en dit probeert de invloed van de grote planeet tegen te gaan. moncler jas heren

moncler outlet ‘De gegevens komen moncler jas sale overeen met een oceaan met een dikte moncler nederland van 100 km met een bepaald zoutgehalte van ongeveer 5 g per liter water, maar het moncler outlet zou evengoed een oceaan kunnen zijn van slechts 10 km, maar met 10 keer meer zout.’ moncler outlet

moncler jassen heren sale Het idee dat moncler jassen heren sale er een ondergrondse oceaan bestaat op Ganymede is spannend, want waar je ook vloeibaar water hebt, je hebt ??n van de belangrijkste ingredi?nten voor het leven. moncler jassen heren sale

moncler jassen heren Je hebt moncler outlet sale veel meer 2018 moncler nodig, natuurlijk niet in de laatste plaats een bron van energie en een aantal complexe koolstofchemie. Maar het begrijpen van de oceaan zal een van de hoofddoelen moncler jas dames zijn van moncler jas dames de miljarden pond Juice-robot moncler nederland van het Europees Ruimteagentschap wanneer deze in 2030 op Ganymedes aankomt. moncler jassen heren

moncler jassen outlet De orbiter zal een zeer gevoelig magnetometerinstrument moncler jassen heren sale hebben om het magnetisch veld van Ganymede in meer detail te bestuderen, evenals een radarinstrument om onder de ijzige korst te kijken, maar andere soorten waarnemingen, zoals zwaartekrachtmetingen, 2018 moncler moeten ook extra inzichten oproepen. moncler jassen outlet

moncler jas dames sale ‘Doorweekt’ zonnestelsel Heidi Hammel, van de Associatie van moncler dames Universiteiten voor Onderzoek in Astronomie, Washington DC, zei dat de Hubble-informatie het ‘beste bewijs tot nu toe’ was voor de verborgen oceaan van Ganymedes. Hoewel de Galileo-orbiter sterk had moncler uitverkoop gesuggereerd dat het watervolume Nu was het nog steeds mogelijk om de magnetometer-informatie op verschillende manieren te interpreteren, legde ze uit. moncler jas dames sale

moncler jas dames ‘Er was enige dubbelzinnigheid, daarom werd het woord’ vermeend ‘nog steeds gebruikt [in relatie tot de oceaan]. Maar dit resultaat haalt ons uit het gebied van ambigu?teit,’ vertelde ze aan verslaggevers. moncler jas dames

moncler sale Ganymedes is slechts een van de vele objecten in het zonnestelsel waarvan men nu denkt dat ze een oceaan diep onder het oppervlak verbergen. Deze omvatten de dwergplaneten Pluto moncler jassen dames en Ceres; andere Jupiter-manen Europa en Calisto; De manen van Saturnus Enceladus, Titan en moncler jas heren sale Mimas, en mogelijk de maan van Neptunus, Triton. moncler sale

moncler heren ‘Het zonnestelsel ziet er nu uit als een mooie natte plek’, grapte Jim Green, de directeur van planetaire wetenschap van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie, De BBC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2018 moncler externe sites Lees meer over onze benadering van externe koppeling moncler heren.

Leave a Reply