, heb weinig moeite om de klanken bij te houden en

Je hersensignalen zullen het vertellen

moncler jas outlet ‘Spraak is echt geweldig, maar we zijn er zo aan gewend en onze hersenen zijn zo goed in moncler heren het begrijpen moncler jassen dames sale van een gestage stroom van moncler jas sale woorden dat we het moncler jassen vaak moncler jassen als 2018 moncler vanzelfsprekend beschouwen’, zegt Edmund Lalor, universitair hoofddocent biomedische technologie en neurowetenschap aan de universiteit van Rochester moncler jas dames sale moncler jassen dames sale en Trinity College Dublin Lalor, moncler jassen outlet die toezicht hield op het in maart 2018 in het tijdschrift Current Biology gepubliceerde monclerjassenherenoutlet onderzoek, wijst erop dat de woorden van de meeste sprekers met een indrukwekkende clip ongeveer 120 tot 200 moncler jassen dames sale woorden per minuut van onze tong rollen., heb weinig moeite om de klanken bij te houden en interpreteren als moncler jassen dames lettergrepen, woorden, alinea’s en betekenis. ‘De machine learning leverde uiteindelijk een grote lange getallenvector op voor elk woord’, zegt Lalor. ‘Een woord met een moncler dames hoge getalswaarde heeft een grote betekenis en zou een sterkere EEG-respons moeten oproepen. ‘De uitlezing van de machine-uitlezing is in moncler jassen outlet lijn met EEG-lezingen uit de hersenen van mensen die naar dezelfde opnames luisteren, zegt hij. Pieken in elektrische lading moncler jassen vanuit de moncler jassen heren sale hersenen kwamen overeen met belangrijke momenten van begrip. moncler jas outlet

moncler jassen heren Om verder moncler uitverkoop te testen dat de pieken in elektrische signalen overeenkwamen met wat mensen hoorden, nam het team moncler jas heren sale EEG-resultaten in andere situaties waarin het luisteren in het moncler jas outlet gedrang kwam. In ??n daarvan maakte achtergrondlawaai het horen van moncler jassen de spreker moeilijk moncler heren en de hersensignalen van de luisteraar vertoonden een moncler outlet sale zwakker antwoord (het begrip werd verbeterd toen de luisteraar ook een video van de spreker kon zien). In een ander experiment was de aandacht van de luisteraar was verward door het concurrerende geluid van een andere verteller die tegelijkertijd een ander verhaal moncler heren vertelde. ‘Dit simuleert een echte wereldomgeving waarin je in een lawaaierige ruimte bent en je moet je aandacht richten op ??n 2018 moncler spreker en de stemmen van alle anderen om je heen negeren’, legt Broderick uit.In dat lawaaierige barachtige scenario, het onderwerp EEG-lezingen toonden ook verminderd begrip. moncler jassen heren

moncler outlet sale Hoewel Lalor toegeeft moncler jas dames sale dat hun model kan worden verfijnd, suggereert hij dat de EEG-tests, die veel goedkoper en toegankelijker zijn dan MRI’s, verschillende nuttige toepassingen kunnen vinden. Ouders die mogelijk bezorgd zijn over de ontwikkeling van hun kind, kunnen ze aanvragen voor kinderen die al 18 maanden oud zijn, wanneer het vroege taalbegrip begint. In dat stadium zouden EEG-lezingen wat basisbegrip moeten aangeven, zegt Lalor., het kan een vroeg teken zijn van een taalprobleem, dat anders pas op latere leeftijd zou kunnen worden gediagnosticeerd. moncler outlet sale

moncler nederland Het testen kan ook een goedkope manier zijn om moncler jas outlet pati?nten in een schijnbare vegetatieve toestand te evalueren. Lalor zegt dat het net zo eenvoudig zou kunnen zijn als elektroden aan een pati?nt te bevestigen, ze een uur lang naar een gesproken moncler jassen boek te laten luisteren en vervolgens een analyse uit te voeren moncler nederland.

Leave a Reply