Yahoo este oficial de vanzare

Intr-un email adresat anumitor membrii din staff-ul Yahoo, co-fondatorul grupului, Jerry Yang, a precizat ca in prezent sunt evaluate oferte provenind de la potentiali investitori interesati.

Mesajul exprima clar intentia de a deschide portile unor eventuali cumparatori dispusi sa liciteze suficient de mult pentru a obtine acordul de vanzare din partea grupului.
Yang subliniaza in acelasi context ca grupul va reflecta indelung la instrainarea totala sau partiala a companiei, cantarind bine oportunitatile, astfel incat sa fie asigurat atat binele sau, cat si al angajatilor.
„Acumulam informatii si propuneri din mai multe directii, diferiti investitori manifestandu-si interesul intr-un fel sau altul cu privire la Yahoo”, a declarat Yang potrivit sursei.

yahoo for sale Yahoo este oficial de vanzare

In acelasi mesaj, se precizeaza insa ca grupul are nevoie in prezent de o noua figura manageriala, potrivita pentru a ocupa locul ramas vacant in urma abandonarii corabiei de catre Carol Bartz, in conditiile in care Yahoo nazuieste sa regaseasca drumul spre succesul pe care l-a inregistrat odinioara.

Deocamdata, primul raspuns concret a venit din partea lui Jack Ma, detinatorul Alibaba.com.

Leave a Reply