Scanerul pentru spatii stramte de la Canon

Canon a lansat modelul imageFORMULA DR-C125, primul scaner desktop care dispune de un sistem vertical de transport al documentelor, J-path, pentru scanare intuitiva. Construit pentru mediile de birou aglomerate sau mici, cu un design slim si o puternica suita software, noul model ofera utilizatorilor o solutie de scanare desktop usor de utilizat, cu o multitudine de functii inovatoare.

In situatiile in care spatiul reprezinta o provocare, design-ul vertical J-path elimina necesitatea instalarii unor extensii pentru tavile de iesire, astfel incat chiar si in timpul functionarii, amprenta echipamentului sa nu fie mai mare decat cea a unui telefon fix obisnuit. Noul scaner este o prezenta discreta pentu orice birou mic sau punct de vanzare, sporind eficienta activitatilor de scanare.69 Scanerul pentru spatii stramte de la Canon
Scanerul imageFORMULA DR-C125 include un alimentator pentru pozitionarea documentelor cu fata in sus oferind o scanare usoara si intuitiva. Acest sistem permite plasarea documentelor in alimentator astfel incat textul sa fie in mod natural orientat catre utilizator. Modul full auto2 selecteaza automat setarile optime de scanare pe baza continutului documentului, astfel incat utilizatorii sa poata pregati intre timp mai multe lucrari de scanare.

Modelul imageFORMULA DR-C125 este insotit de noul software Canon CaptureOnTouch. Interfata prietenoasa ofera utilizatorului o experienta simplificata de scanare pentru a salva sau partaja documentele catre destinatii multiple, inclusiv Microsoft SharePoint si aplicatii cloud cum ar fi Evernote. Scanerul ofera suport pentru formate multiple de fisiere, cum ar fi searchable-PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP si PowerPoint. In plus, utilizatorul benecifiaza de o licenta completa a software-ului eCopy PDF Pro Office pentru o gestionare mai buna a proceselor de prelucrare a documentelor cu ajutorul unor instrumente avansate de creare, modificare si conversie a fisierelor PDF.
Compatibil cu platformele Windows si Mac, Canon imageFORMULA DR-C125 scaneaza rapid si sigur documente color cu viteze de pana la 50 de imagini pe minut, si dispune de detectare ultrasonica a alimentarii duble pentru o functionare fiabila, fara probleme. Utilizatorii pot selecta, de asemenea, optiunea de alimentare directa pentru procesarea de documente atipice, cum ar fi un carton gros, embosat sau documente lungi de pana la 3m.

Leave a Reply