Google vrea sa inchirieze laptopuri studentilor cu 20 de dolari pe luna

Compania americana intentioneaza sa initieze un amplu program de marketing in randul studentilor dandu-le acestora posibilitatea de a inchiria lunar laptopuri Chrome CR-48 pentru 20 USD lunar.

google vrea sa inchirieze laptopuri studentilor cu 20 de dolari pe luna c0ff1dca350b 458 0 1 85 Google vrea sa inchirieze laptopuri studentilor cu 20 de dolari pe luna

Chiar daca stirea nu face referire carei zone se adreseaza aceasta actiune de marketing, initiativa Google pare una interesanta in conditiile in care studiile efectuate in ultimii ani au scos in evidenta faptul ca oamenii folosesc un laptop timp de aproximativ patru ani, pentru care au platit in medie aproximativ 900 de dolari.

Google vrea sa ofere sansa studentilor de a folosi acest gen de echipament fara ca acestia sa fie nevoiti sa scoata din buzunar intreaga suma din prima. Inchiriindu-le, acestia pot folosi un notebook la 240 de dolari anual, ajungand sa cheltuie suma de 940 in decurs de patru ani, suma pe care statisticile o confirma ca ar fi media cheltuita de un cumparator de laptop-uri obisnuit la fiecare patru ani.

Notebook-ul propus pentru acest experiment este Chrome CR-48, evident cu un sistem de operare Chrome impreuna cu borwser-ul companiei si o serie de aplicatii web preinstalate. Pe scurt, notebook-ul este ideal pentru un student patimas care nu are timp de jocuri.

Leave a Reply