Cum sa descarci muzica sau filme dupa YouTube sau Trilulilu

Multa lume foloseste siteuri sau ustensile diverse instalate in calculator care merg numai pentru un tip de serviciu. Acestea se folosesc de obicei pentru a putea descarca filme de pe youtube. Ustensila care urmeaza sa va o prezint poate descarca pe calculatorul vostru aproape orice clip video sau audio de pe o pagina web in 3 clickuri. Lista siteurilor este prezentata aici, dar acesta lista este doar informativa. Eu personal am putut downloada clipuri audio de pe site-uri care nu sunt listate acolo.

Acesta ustensila este un add-on (extensie) pentru firefox si se poate instala de pe adresa https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006/. Intrati cu firefox ca sa o puteti instala. Dupa instalare trebuie sa restartati browserul firefox.

video download helper Cum sa descarci muzica sau filme dupa YouTube sau Trilulilu

Daca intram pe www.youtube.com va trebui sa executam urmatorii pasi. Dam click pe sageata din dreptul celor 3 bile colorate dupa ce am pornit un clip video si ni se va deschide un meniu. Acolo vom avea mai multe fisiere de downloadat in functie de calitatea clipului video. Vom da click pe calitatea care ne convine si la fel ne va intreba unde dorim sa salvam acel clip video. Atentie: pentru ca downloadul sa porneasca, va trebui sa dam click pe alt clip video sau sa inchidem aceea pagina. Cat timp vom stagna pe acel videoclip, nu va incepe downloadul.

Leave a Reply