GPS pentru ciclisti, de la Garmin

Garmin a lansat Edge 200, un sistem dedicat celor care pedaleaza nu doar pentru relaxare. Fiind usor la gramaj, aparatul dispune de un receptor GPS de inalta sensibilitate care inregistreaza distanta, timpul, viteza si drumul parcurs.

Dispozitivul poate fi transferat rapid de pe o bicicleta pe alta si rezista la orice conditie meteo.

Potrivit lui Andrew Silver, EMEA Product Manager-Fitness in cadrul Garmin, “dezvoltand Edge 200, ne-am adresat in special acelora care vor sa confere importanta rezultatelor, cu care sa probeze propriile performante si care sa ii convinga sa foloseasca bicicleta din ce in ce mai des. Fara a fi nevoia unei instalari sau adaugari a unor senzori, aparatul porneste printr-o simpla apasare. Cu ajutorul comunitatii Garmin Connect, poti sa impartasesti rezultatele noii tale pasiuni cu prietenii, familia si alti ciclisti”.

Fie ca folosesc bicicleta pentru relaxare, fie pentru fitness, utilizatorii vor vedea urmatoarii factori:
- cati km au rulat
- la ce viteza
- ultimele 130 de ore de pedalat, cu statistici (cel mai rapid traseu, cel mai lung si ultimul).
- timp parcurs
- calorii arse

Are mufa USB pentru incarcare si transfer rapid de date. bateria tine pana la 14 ore.63 GPS pentru ciclisti, de la Garmin
Prin functia Courses, utilizatorii isi pot depasi performantele din trecut pentru aceleasi rute. Prin functia Connect pot descarca trasee facute de altii care au mai circulat prin zona. INformatiile contin si detalii suplimentare despre traseu, precum elevatia, datele topografice si ritmul cardiac.

Edge 200 va fi disponibil in acest an la un pret recomandat de 149 Euro.

Leave a Reply