Curs de realizare pagini Web folosind limbajul HTML

BANNERE SI PUBLICITATE PE SITE
O alta modalitate de promovare este schimbul de bannere cu alte site-uri: tu pui un banner (o mica imagine de reclama) a unui site la tine, iar site-ul respectiv pune un banner de-al tau. Poti castiga si ceva bani din acest lucru, oferind “spatiu de reclama” altor site-uri pe pagina ta. Exista si site-uri specializate de “intermediere” a schimbului de bannere.

Din experienta noastra, trebuie sa te gandesti la urmatoarele aspecte, in ceea e priveste bannerele: daca ai o pagina interesanta si te gandesti la schimbul de bannere ca mod de promovare, renunta. Vei avea vizitatori si fara acest schimb – de site-ul tau vor afla din index-uri, motoare de cautare si de la alti vizitatori multumiti. In schimb bannerele nu vor face decat sa ii enerveze pe cei care iti viziteaza site-ul (cu cat sunt mai multe, cu atat sunt mai enervante). Un site fara bannere, in schimb, este mult mai “curat” si mai usor de parcurs – uita-te la verde.ro.

Daca vrei sa castigi ceva bani din bannere, gandeste-te de doua ori. Ia legatura cu un site specializat si estimeaza ce venituri vei avea. Pentru cativa dolari pe luna nu are rost sa strici estetica site-ului si sa il faci sa se incarce mai greu. Daca totusi trebuie neaparat sa ai si bannere, cateva adrese de “intermediari” sunt:

goldenclick.ro | goldenbanners.ro |

Leave a Reply