Cum sa trimiti carti postale adevarate cu fotografiile din vacanta

SendmyPostard este un site care te ajuta sa-ti personalizezi fotografiile pe care le-ai facut in timpul vacantei si sa le trimiti pe post de vederi oricui doresti. Lucrurile functioneaza destul de simplu, dupa cum arata un mic tutorial de pe site-ul SendmyPostard.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa uploadati o fotografie (sau mai multe) pe site-ul amintit. Puteti folosi chiar si poze pe care le aveti postate pe Facebook sau Twitter, computer sau camera foto. Apoi, treceti la editarea fotografiei si la adaugarea unui mesaj scris pentru destinatari.
collage lq white Cum sa trimiti carti postale adevarate cu fotografiile din vacanta

Apoi va mai uitati o data cu atentie fotografia editata, faceti corecturile de rigoare si… platiti trimiterea cartii postale. Am uitat sa va precizam ca serviciul nu este gratuit si ca va costa 1,79 de lire sterline.
Daca treceti peste pasul acesta, adica acceptati sa platiti suma asta pentru a trimite fotografia, lucrurile intra in linie dreapta: adica SentmyPostcard se ocupa de tiparirea, timbrarea si trimiterea cartii postale fizice la adresa pe care ati specificat-o.

Pe site-ul aplicatiei se precizeaza ca trimiterea se face in doua zile lucratoare.

Leave a Reply